Акція при купівлі радіаторів IDMAR

Компанія Мега Тон проводить акцію для інсталяторів

При покупці сталевих радіаторів IDMAR до кінця липня, за кожен придбаний радіатор вам нараховується 1 бал. 50 балів ви можете обміняти на жилетку МегаТон, 100 балів — комбінізон.


P.S. Якщо ви придбали хоча б один сталевий радіатор IDMAR в період дії акції (до 1 липня), але не набрали 50 балів, не розстроюйтеся, для вас діятиме накопичувальна система, згідно якої після накопичення 50 балів та більше навіть після терміну дії акції ви отримуєте свій подарунок жилетку або комбінізон від Мега Тон.

 

 

 

Перейти в каталог

Радіатори сталеві панельні фірми «IDMAR» — це багатий вибір виробів, що відповідають високим вимогам сучасного будівництва. Завдяки більш ніж 20-річному досвіду у виробництві сталевих радіаторів, компанія «IDMAR» отримала величезні практичні знання, а також високий технологічний рівень, що збільшує надійність, функціональність і тривалий термін служби вироблених радіаторів.
Сучасна італійська виробнича лінія LEAS SUPER LINE і її повна автоматизація забезпечують постійний контроль всіх параметрів роботи і забезпечує високу якість продукту.
До переваг сталевих радіаторів «IDMAR» слід відзначити використання технології, розробленої компанією «HENKEL», яка полягає в антикорозійному захисті за допомогою нанесення на поверхню радіатора речовини «BONDERIT Nano Ceramika». Ця інноваційна технологія представляє дуже високий рівень антикорозійного захисту.

 

 

Роман
Комментариев нет
Категории:
Новости
Комментарии
Пока нет ни одного отзыва.
Написать комментарий
Все результаты поиска